Jobba hos oss

Prestation, krav och kvalité.

En konsult hos oss är utåtriktad, flexibel och har en positiv inställning till utmaningar samt utveckling inom sitt specifika område. En anställning hos kan betyda flera olika uppdrag ute hos kund. Detta innebär att du behöver ha lätt för att anpassa dig till nya miljöer.

Vi söker dig som är driven med vilja och ambition att komma framåt både i ditt yrkesliv och privat. I ditt arbete som konsult skall du vara serviceinriktad och lyhörd för våra kunders behov. Du skall ha förmåga att arbeta självständigt samt förstå vikten av att vara en medspelare som gemensamt med de övriga tar ansvar för teamet.

Vi tycker det är viktigt med en stark samhörighetskänsla och arbetar för att du som konsult snabbt skall komma in i arbetsgruppen och bli en i gänget.

Vi arbetar med flexibla arbetsvillkor för att ge dig möjlighet och utrymme att skapa en god balans mellan arbete och fritid. Edit är anslutet till Almega som går under kollektivavtalet Teknikföretagen & Unionen. Det ger dig som medarbetare fördelar, såsom tjänstepension och försäkring.

Du kan söka de arbeten som finns under Lediga Jobb och är aktuella idag eller skicka in en spontanansökan till jobb@editab.se för framtida intressanta tjänster inom ditt yrkesområde.